Verkoop nu
Zakelijke dienst

Als u een bedrijf of organisatie bent met een grote hoeveelheid mobiele telefoons om te verkopen, bel ons dan
020 7404 6440 of stuur een e-mail naar Olly Tagg: [email protected] om een ​​offerte op maat te ontvangen.

Fonebank biedt een uitgebreide service voor bedrijven die de waarde van hun ongewenste handsets willen benutten: VAT
Alle prijzen van Fonebank zijn exclusief btw voor bedrijven met een btw-nummer. Voer bij het aanmaken van een zakelijk account uw btw-nummer in.

Een toegewijde accountmanager
U heeft direct toegang tot een van onze ervaren medewerkers. Hun verantwoordelijkheid omvat het regelen van gratis ophalingen van koeriers en het aanspreekpunt voor alle vragen.

Gratis collectie
Verzameling van mobiele telefoons van meerdere sites. Geprefereerde externe logistieke bedrijven zijn UPS (VK) en FedEx (internationaal). Overeengekomen datum en tijd worden doorgegeven via de CMR Account Manager.

Op maat gemaakte offerte en betaling
U kunt direct een waardering krijgen van alle gsm's en gadgets via de website of, indien gewenst, via uw toegewijde accountmanager. Alle offertes zijn direct en alle betalingen en rapportages worden binnen 48 uur na ontvangst van uw bestelling gestart.

Volledige milieu-accreditatie
Alle recycling, verwerking en doorverkoop vindt plaats in overeenstemming met de Britse en EU-wetgeving, inclusief volledige naleving van de WEEE-richtlijn. Fonebank is sinds september 2003 geaccrediteerd volgens de internationale norm ISO14001.

Volledige gegevensverwijderingsservice
Fonebank werkt samen met BlackBelt Smartphone Defense en Blancco, die de meest robuuste oplossing voor gegevensverwijdering in de mobiele industrie biedt en garandeert dat gegevens permanent van uw mobiel worden verwijderd.